понедельник, 20 марта 2017 г.

І Міжнародна гра зі світової ( зарубіжної та української) літератури «Sunflower»


30 листопада 2016 року українські школярі мали змогу брати участь у І Міжнародній грі зі світової ( зарубіжної та української) літератури «Sunflower». Учні нашої школи теж долучилися до цієї події. Тих, хто вирішив продемонструвати свої знання із зарубіжної літератури було аж 31.
З гарним настроєм взялися діти до справи. Учні захоплено розглядали цікаві тестові зошити, де в естетичному оформленні були представлені завдання для 5-6, 7-8, 9, 10-11 класів.
  Як підкреслено у звертанні Оргкомітету «Sunflower», участь у грі  «…дозволить виявити і розвинути творчі здібності учнів, сприятиме їхньому долученню до найвищих досягнень світової літератури й культури, загальнолюдських і національних духовних цінностей, вихованню естетичного смаку, високої читацької і загальної культури, допоможе відпрацювати навички роботи із тестовими формами контролю їхніх навчальних досягнень».
 Учні нашої школи показали чудовий результат, і 15 березня відбулося нагородження учасників гри дипломами та сертифікатами. З щасливими усмішками приймали діти нагороди від директора школи Озерова Олександра Дмитровича.
Сподіваємося, що ця гра і наступного разу принесе стільки ж задоволення та усмішок!











   

Комментариев нет:

Отправить комментарий